0725 666 875 contact@tacticalexpert.ro Aleea Nicorești 21, Timișoara

Schmeisser

   

Schmeisser GmbH este mândră să poarte numele de Hugo Schmeisser – unul dintre cei mai inovatori dezvoltatori de arme de infanterie din secolul XX. Schmeisser astăzi: Tradiția se întâlnește cu tehnologia înaltă.

Schmeisser GmbH este unul dintre cei patru furnizori licențiați de arme de calibru mic pentru NATO și Bundeswehr.

  


  

AR15-9 S4F

Schmeisser AR15-9mm este vârful platformelor Pistol-Caliber Carbines (PCC). Cu puștile noastre, sunteți pregătit pentru competiție - direct din cutie.

Toate modelele noastre PCC sunt dotate cu o țeavă SCHMEISSER de competiție, free-float și protejată cu o apărătoare de mână subțire, M-LOK din aluminiu cu inserții Helicoil. Lower și Upper sunt forjate din aluminiu 7075 T6 și au un design complet ambidextru.

Mânerul nostru de încărcare ambidextru SCHMEISSER are porturi de gaz pentru utilizareaunui amortizor și oferă o manevrare ușoară. Toate puștile vin cu o siguranță de 45°/90° care poate fi comutată cu ușurință între cele două setări. Închizătorul ambi și trăgaciul nostru de competiție completează platforma. Toate modelele noastre PCC funcționează cu încărcătoare Glock, iar sistemul de alimentare și închizătorul au fost optimizate pentru a funcționa cu ORICE fel de muniție.

  

Culori Disponibile: Black, Green, Coyote

AR15-9 S4F 10.5‘’  - 12657 RON (TVA incl.)

AR15-9 S4F 14.5‘’  - 12986 RON (TVA incl.)

AR15-9 S4F 16.75‘’  - 13105 RON (TVA incl.)


   

AR15 Dynamic

Seria Dynamic este special concepută pentru orice tip de trgere rapidă și dinamică. Pușca cu profil și greutate redusă este instrumentul nostru principal pentru trăgătorii IPSC. Datorită grupului bolt carrier și a unui pencil barrel proiectat cu greutăți reduse, am reușit să reducem mai mult de 500 g (în funcție de lungimea țevii) în comparație cu modelele noastre standard. Scăderea în greutate este un punct crucial când fiecare secundă contează în timp ce îți croiești drumul prin competiție.

În plus, Dynamic oferă aceleași caracteristici ca linia noastră standard de puștii. Un gas block reglabil, handguard tip M-LOK din aluminiu cu inserții Helicoil, mânerul nostru de încărcare Schmeisser cu porturi de gaz și multe altele.

Desigur, Dynamic este complet ambidextru pentru trăgătorii stângaci și dreptaci și vine cu faimosul gas block reglabil Schmeisser.

Pachetul este completat de trăgaciul Triggertech Competition cu doar 3lbs / 1360g, un punct de declanșare clar și o resetare extrem de scurtă.

Toate aceste caracteristici fac ca pușca să fie gata de competiții – direct scoasă din cutie. Convinge-te și pune mâna pe unul dintre modelele noastre Dynamic.

    

Culori Disponibile: Black, Green, Coyote, Grey

AR15 Dynamic 10.5‘’ - 13858 RON (TVA incl.)

AR15 Dynamic 14.5‘’ - 14096 RON (TVA incl.)

AR15 Dynamic 10.5‘’ - 14226 RON (TVA incl.)


  

AR15 S4F CSS

Schmeisser AR15 SL-CSS este o pușcă SL specială pentru competiție și aplicații sigure, cu țevi free-float.

Principala diferență este introducerea patului de pușcă tip CSS care este un pat de armă tip sport compact, reglabil rapid, cu 4 poziții diferite, fabricat din oțel de înaltă rezistență, și acoperit cu un strat Tenifer QPQ extra rezistent la intemperii.

Această armă de foc cu un muzzle No Flash, un handguard M-Lok (scurt) realizat din aluminiu cu inserții Helicoil și un bloc de gaz reglabil din oțel. Trăgaciul în două trepte garantează o declanșare clar definită. Selectorul de siguranță, butonul de eliberare încărcător, mânerul de armare și dispozitivul de blocare sunt proiectate pentru utilizare ambidextră. Partea Lower și Upper sunt forjate din aluminiu 7075 T6.
Livrare standard cu cătări rabatabile.

Culori Disponibile: Black, Green, Coyote

AR15 S4F CSS 10.5‘’ - 14064 RON (TVA incl.)

AR15 Dynamic 14.5‘’ - 14138 RON (TVA incl.)


    

AR15 DMR 18‘’

Seria DMR – Dedicated Marksman Rifle – este noul etalon AR15 când vine vorba de precizie și manevrabilitate maximă. Este alegerea principală pentru trăgătorul pretențios, care se așteaptă la perfecțiune din primul moment.

Schmeisser AR15 este vârful platformelor AR în Europa și în străinătate. Cu toate puștile noastre, ești pregătit pentru competiție - din cutie.

Toate modelele noastre DMR vin cu o țeavă grea canelată de 18″ (45,72 cm), un bloc de gaz reglabil, handguard M-LOK din aluminiu cu inserții Helicoil. Partea inferioară și superioară sunt forjate din aluminiu 7075 T6 și au un design complet ambidextru.

Mânerul nostru de încărcare ambi SCHMEISSER are porturi de gaz pentru utilizarea amortizorului și oferă o manevrare ușoară. Toate puștile vin cu o siguranță de 45°/90° care poate fi comutată cu ușurință între cele două setări. Pe lângă caracteristicile obișnuite Schmeisser, toate puștile noastre DMR vin cu bipod și 3 șine Picatinny extra lungi incluse. Cel mai bun dintre toate, DMR-ul nostru vine cu un declanșator adaptabil Triggertech și îl face cel mai bun AR de pe piață.

  

Culori Disponibile: Black, Green, Coyote

AR15 DMR Marksman 18‘’ - 18360 RON (TVA incl.)