0725 666 875 contact@tacticalexpert.ro Aleea Nicorești 21, Timișoara

WALTHER

Este dorința noastră să facem tot ce este necesar pentru a pune nevoile fiecărui trăgător pe primul loc, indiferent de situația lui sau circumstanțele în care se află. Este o provocare pe care suntem mai mult decât pregătiți să o facem.
Civili care înțeleg cât de greu este să-i aperi pe cei dragi, forțele de ordine care se străduiesc să protejeze și să ajute, aventurieri care cer fiabilitate atunci când contează cel mai mult și chiar trăgători de competiție care pur și simplu nu acceptă nimic mai puțin decât ce este mai bun - toți știu de ce este nevoie pentru a fi gata. Și facem și noi asta.
A fi pregătit nu este ceva ce poți cumpăra pur și simplu, este un stil de viață care necesită o atenție și un angajament constant în serviciul și îndatoririle pe care fiecare ni le asumăm în viața personală, datoria de a ne proteja pe noi înșine și familia noastră, de a ne ajuta comunitatea sau de a ne proteja pe noi înșine, pentru a fi printre cei mai buni. Aceasta include antrenamentul cu cei mai buni, implicarea cu o comunitate mai largă din jurul nostru și înțelegerea cu adevărat a responsabilității care vine cu angajamentele pe care ți le-ai asumat.

Pe scurt, ai o responsabilitate pe care o acceptăm cu toții: aceea de a fi pregătit !

   

______________________________________________________________________________

  

PDP COMPACT Series

  

PDP Compact 4”

Formatul clasic: Compact cu țeava de 4”. Perfect proportionat pentru ochirea instinctivă a țintei și pentru transport confortabil. Încărcătorul are 15 gloanțe. În comparație cu modelul PDP Full Size, mânerul și încărcătorul sunt mai compacte, adică mai scurte. Cu dimensiunile sale de 184 x 135 x 34 milimetri și distanța de declanșare a trăgaciului de 70 mm, PDP Compactul de 4“ este predestinat pentru aplicații pe timpul serviciului, precum și pentru transportul ascuns. Țeava de 102 mm împinge energia necesară către țintă - în mod fiabil, de cel puțin cincisprezece ori. Carcasă poligonală a țevii, declanșator Performance Duty, gata pentru instalare unui dispozitiv optic. Buton de eliberare ambidextru al încărcatorului, 2 încărcătoare, cătare din polimer reglabil, geantă pentru pistol din polimer.

   

4547 RON (TVA incl.)

2851814 - PDP Compact 4”, cu 2 încărcătoare / 15 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PDP Compact 5”

Compact 5” vine cu un plus în lungimea țevii și raza cătării: 25 de milimetri, care fac diferența pentru pasionatul de precizie. Mai puțină ridicare a țevii la tragere, datorită masei mai mari către vârf. Este mașina de precizie pentru clasa compactă. Interacțiunea dintre țeava poligonală lungă, trăgaciul Performance Duty Trigger și cea mai bună ergonomie posibilă conduc la valori care sunt nu numai convingătoare din punct de vedere tehnic, ci și emoțional.

  

4547 RON (TVA incl.)

2851814 - PDP Compact 5”, cu 2 încărcătoare / 15 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PDP PRO SD SIZE 5.1”

Noile modele PDP PRO SD împărtășesc toate caracteristicile și inovațiile pe care comunitatea armelor de foc le-a iubit și le-a îmbrățișat cu privire la modelele originale Walther PDP, dar cu o serie de upgrade-uri premium direct din fabrică: cadru Full-Size Frame de 4,5 inchi și țeavă filetată de 5,1 inchi. (1/2” -28 UNEF), Dynamic Performance Trigger cu forța de declanșare la 25N, Short Reset, Ambidextru, Magwell din aluminiu, SuperTerrain Serrations, Textură Performance Duty, Optics Ready, Modular, Indicator de Cameră Încărcată pe Extractor

  

5686 RON (TVA incl.)

2851725 - PDP PRO SD SIZE 5.1”, cu 3 încărcătoare / 18 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PDP PRO SD SIZE 4.6”

Noile modele PDP PRO SD împărtășesc toate caracteristicile și inovațiile pe care comunitatea armelor de foc le-a iubit și le-a îmbrățișat cu privire la modelele originale Walther PDP, dar cu o serie de upgrade-uri premium direct din fabrică: cadru Full-Size Frame de 4" și țeavă filetată de 4.6" (1/2” -28 UNEF), Dynamic Performance Trigger cu forța de declanșare la 25N, Short Reset, Ambidextru, Magwell din aluminiu, SuperTerrain Serrations, Textură Performance Duty, Optics Ready, Modular, Indicator de Cameră Încărcată pe Extractor

  

5567 RON (TVA incl.)

2851831 - PDP PRO SD SIZE 4.6”, cu 3 încărcătoare / 18 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PDP FULL SIZE Series

  

PDP Full Size 4”

Formatul pentru mâna mai puternică si cu capacitate suplimentara a încărcătorului. Mânerul este cu 8 mm mai lung. Mai mult confort pentru mână și spațiu pentru trei cartușe suplimentare. Înălțimea suplimentară a mânerului are ca rezultat dimensiuni exterioare de 184 x 143 x 34 milimetri. Circumferința mânerului la înălțimea declanșatorului este identică cu dimensiunea modelului Compact, adică atingerea declanșatorului este de 70 mm. Full Size 4“ este prima alegere pentru aplicații de serviciu și transport confortabil în clasa de dimensiuni Full size. Încărcătorul conține 18 cartușe. Țeava exterioară poligonală, Performance Duty Trigger, optics ready.
Buton de eliberare a încărcătorului cu buton reversibil, 2 încărcătoare, încărcător, cătări reglabile din polimer, cutie pentru pistol din polimer.

   

4428 RON (TVA incl.)

2851822 - PDP FS 4”, cu 2 încărcătoare / 18 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PDP Full Size 4.5”

Clasa de referință în categoria de dimensiune Full Size. Analog cu sora sa mai mică din clasa compactă, modelul Full Size de 4,5” este perfect proporțional pentru tragere instinctivă. Raportul armonios dintre lungimea țevii și dimensiunea mânerului are potențialul de a deveni un clasic al zilei de mâine! Silueta sa este caracterizată de linii dinamice, expresive. Un adevărat instrument care îndeplinește toate cerințele, cu sau fără optică montată. Un instrument de lucru în cele mai adverse condiții, dar și pentru uz sportiv. PDP-ul funcționează. Mereu. Țeava exterioară poligonală, trăgaci Performance Duty, Optics Ready. Buton de eliberare reversibil al înărcătorului, 2 încărcătoare, dispozitiv încărcare, cătare ajustabilă din polimer, geantă pentru pistol din polimer.

   

4547 RON (TVA incl.)

2851741 - PDP FS 4.5”, cu 2 încărcătoare / 18 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PDP Full Size 5”

PDP maxim! Lungimea țevii de 5“ și mâner de dimensiune full size. Nici un pistol nu a fost mai Walther decât acesta! Cu 18 cartușe în încărcător și o țeavă de 5”, este croit pentru performanțe fără compromisuri.
Din nou, tipic pentru un PDP : linia de ochire joasă pentru achiziția rapidă a țintei. Cătările cu 3 puncte foarte joase, ajută la achiziția instinctivă a țintei, ghidând PDP-ul intuitiv către țintă. Țeava exterioară poligonală, trăgaci Performance Duty, Optics Ready. Buton de eliberare reversibil al încărcătorului, 2 încărcătoare, dispozitiv încărcare, cătare din polimer reglabil, geantă pentru pistol din polimer.

   

4667 RON (TVA incl.)

2851776 - PDP FS 5”, cu 2 încărcătoare / 18 gloanțe de 9 mm x 19

__________________________________________

  

PPQ Series

     

Q4 SF OR

La fel ca un „Q4 SF”, dar cu interfață suplimentară Q4/Q5 Optics Ready (OR) pentru plăci de montaj optice WALTHER (vândute separat), cătare ajustabilă LPA SPR, zimțat negru.

   

7511 RON (TVA incl.) - cu încărcător de 15 gloanțe

2843331 - Cătare reglabilă competiție, pregătit pentru cătări cu 3 puncte, 15 gloanțe

__________________________________________

  

Q5 MATCH SF

Construcție integrală din oțel, lungime țeavă 5”, mâner tip ”beavertail”, capac Picatinny pe toată lungimea, tijă de ghidare (oțel), ambidextră, buton de eliberare reversibil pentru mâna stângă, mâner din polimer texturat dintr-o singură bucată, pârghie de dezasamblare rapidă, cătare ajustabilă LPA spate negru simplu/ față fibră optică roșu, optics ready (trei placi optice incluse), 3 încărcătoare.

   

6736 RON (TVA incl.) - cu 3 încărcătoare / 17 gloanțe - 9x19 mm  Q5 Match Champion 5‘’

    

Q5 Match SF Expert 5‘’

9924 RON (TVA incl.) - cu 3 încărcătoare / 17 gloanțe - 9x19 mm  Q5 Match SF Expert 5‘’

__________________________________________