0725 666 875 contact@tacticalexpert.ro Aleea Nicorești 21, Timișoara

Armele noastre

Pe care le puteți folosi în poligon

GLOCK 17

Conceput pentru profesioniști, GLOCK 17 este un instrument apreciat de către fortele de ordine și personalul militar din întreaga lume datorită fiabilității sale de neegalat, capacității optime a incarcatorului standard de 17 gloante în și greutății sale reduse.

GLOCK 19

Glock 19 este cunoscut pentru corpul sau patratos realizat din polimer si metal, fiabilitate extraordinara și ușor de ascuns. De fapt, este unul dintre cele mai ușor de purtat și transportat pistoale și a devenit pistolul preferat de mulți. În câteva cuvinte, Glock 19 este o alegere populară pentru protecția personală în general, deoarece este o versiune completă, adecvată practic pentru orice scop în care ar putea fi potrivită o armă de mână.

GLOCK 34

Obținerea celei mai mari precizii pentru angajarea unei ținte a fost motivul decisiv pentru dezvoltarea GLOCK 34 cu cu țeava sa extinsă, dimensiunile mai lungi și distanța alungită între cătări. Acest pistol extrem de precis a găsit o utilizare pe scară largă ca pistol competitiv pentru IPSC și alte sporturi de tir, dar este, de asemenea, un instrument de bază în multe echipe SWAT.

H&K SFP9

Varianta SFP9-SF este un pistol semi-automat cu percutor și este comercializată de Heckler & Koch ca pistol pentru Forțele Speciale, dar este potrivită și pentru forțele de ordine sau protecție personală. Are o greutate redusă și vine cu o mulțime de caracteristici care îl fac să iasă în evidență. Ergonomia este remarcabilă și precizia admirabilă. Dacă doriți ceva care să arate puțin mai revoluționar și să aibă un impact serios, este posibil să fi exact ce-ți trebuie.

H&K USP

USP (Universal Self-loading Pistol) a fost inițial destinat celor din forțele de ordine americane și pentru comercianții de nișă. Acesta este motivul pentru care aceasta este o armă pe care ți-o dorești în utilizări speciale cât și militară. Chiar dacă nu precum o pușcă cu țeava scurtă, dar trage ca una. USP este o armă de foc extrem de fiabilă, durabilă și de înaltă calitate, ideală pentru a fi purtată pentru apărare personală, tragere recreativă, precum și pentru forțele de ordine și aplicații militare.

BERETTA APX-7

Dacă sunteți în căutarea unei arme care să fie bună pentru autoapărare acasă sau doar pentru a practica la poligon, APX este un pistol destul de bun. Se adresează mai mult pentru grupul de nișă tactic, dar este o armă de foc bună de utilizat în multe alte situații.

PAK9

PAK-9 fabricat in Romania, valorifică distracția și funcționalitatea legendarei puști AK sub forma unui pistol de 9 mm ușor de tras. PAK-9 are aspectul originalului, dar folosește muniții mai ușor disponibile și mai ușor de tras. PAK-9 este fabricat din oțel cu o asamblare și un finisaj excepționale.

NAK9

NAK9 este un pistol semiautomat fabricat în România care seamănă foarte mult cu un AK47. NAK9 este o alegere precisă, versatilă și de mare capacitate pentru apărarea acasă sau doar pentru a vă distra.

CZ SHADOW

CZ Shadow este doar pentru trăgătorii care doresc să fie foart ebuni și să-i facă pe alții turbo-gelosi. Este de departe unul dintre cele mai precise pistoale pe care le poți folosi vreodată. Excelează într-o varietate de domenii, dar este utilizat în mod predominant pentru a zdrobi competiția în meciurile practice de tir.

CZ KADET 22LR

Ideal pentru antrenament și tir recreativ îl face să fie un pistol de antrenament perfect, ideal pentru practica la trageri obișnuite și tir la distanță.

WALTHER G22

Walther G22 este o carabină care este pur și simplu distractiv să tragi cu ea. Evident că este foarte bine realizată, iar numeroasele caracteristici inovatoare o fac să fie o armă de foc foarte interesantă, pe care o poți folosi în diverse situații de apărare. Ușor de utilizat, ușor de manevrat, este ca și cum ai trage cu o carabină la fel de ușor ca și cu un pistol.

Pistolul calibrul 7,65 mm Md. 1974- CARPATI

Pistolul calibrul 7,65 mm Md. 1974, denumit și Carpați, este o armă individuală destinată luptei antipersonal la distanțe mici