0725 666 875 contact@tacticalexpert.ro Aleea Nicorești 21, Timișoara

Serviciile noastre

Profesionalism, calitate premium și standarde ridicate

ADEVERINȚE DE TRAGERE ANUALĂ

  

Eliberare adeverințe conform Legii 295/2004 cu modificările și completările ulterioare, posesorii de arme letale și neletale trebuie să facă dovada efectuării unei trageri anuale într-un poligon autorizat.

 

  • Adeverință de tragere anuală 

  • Adeverință de tragere necesara examenului de vânător (tragere cu arma poligonului): 200 lei (pușcă, 5 talere, 5 gloanțe, 5 cartușe cu alice)

  

Pentru programare vă rugăm contactați-ne.

 

 

VÂNZARE DE ARME ȘI MUNIȚIE

Prin intermediul nostru puteți achiziționa următoarele tipuri de arme si accesorii:

  
- Arme de vânătoare
- Arme de tir
- Arme de autoapărare
- Arme de apărare și pază
- Arme de colecție
- Cuție de vânătoare și tactice
- Căști de protecție auditivă
- Ochelari balistici de protecție
- Lunete arme
- Accesorii pentru puști și pistoale

 

Pentru mai multe detalii vizitați sectiunea Shop sau contactati-ne.

   

    

INTERMEDIERI VÂNZARE ARME ȘI MUNIȚII

Oferim servicii de intermediere vânzări arme, care oferă garanția achiziționării unor produse de înaltă calitate, certificate și autorizate.

Toate armele care sunt oferite la intermediere, sunt inspectate și verificate de noi, din punct de vedere calitativ și al siguranței în utilizare. Nu acceptăm intermedieri de arme cu uzură, ruginite sau cu piese lipsă.

 

Intermedierea se realizează între persoanele fizice, între persoanele juridice sau intre persoanele fizice si persoanele juridice.

 

Vânzătorul trebuie sa posede permisul de portarmă valabil, arma sa fie consemnata în acesta, iar cumparatorul sa fie in posesia autorizației de cumparare eliberata de poliție în original.
Intermedierea se va efectua numai în prezența vânzătorului și cumparatorului.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 

  

SERVICE ȘI REPARAȚII - CURĂȚARE ARME

Oferim o varietate de servicii de armurier, cum ar fi instalarea de sisteme de ochire, demontarea și curățarea pieselor, instalarea pieselor și a carcaselor pe puști și pe majoritatea armelor de mână. Majoritatea lucrărilor se pot face în timp ce clientul așteaptă, de obicei 30 de minute sau mai puțin.

 

Tragerea cu arme murdare sau neunse (sau ambele) poate duce la defecțiuni și daune permanente.
Pentru a evita aceste probleme, armele trebuie curățate și lubrifiate cât mai curând posibil după utilizare, dacă sunt depozitate, sau în mod regulat dacă sunt folosite des. Armele pentru autoapărare ar trebui să aibă un program de curățare mult mai strict. Acestea trebuie curățate imediat după o ședință de tragere la poligon, depozitate curate, transportate curate și verificate în mod regulat pentru a evita depunrile de murdărie și a menține niveluri adecvate de lubrifiere.

 

Servicii oferite:

  • Curățarea și repunerea la zero a armelor de foc
  • Servicii Instalare sisteme de ochire la pistol sau lunetă la pușcă
  • Servicii de curățare și reglare pentru pistoale
  • Servicii de curățare și reglare pentru puști

  

Pentru orice alte cerințe vă rugăm să ne contactați.

  

  

DEPOZITARE TEMPORARĂ A ARMELOR & MUNIȚIEI

Pentru cei interesati, persoane fizice sau juridice, asigurăm conditii pentru depozitarea temporară a tuturor categoriilor de arme si munițiilor aferente, in baza unor contracte de depozitare, in spatii avizate și autorizate conform cu prevederile legale in vigoare.

 

Pentru depozitare trebuie prezentat permisul de portarmă aflat în termen de valabilitate.
Dacă propietarul armei are permisul de portarmă expirat, depozitarea se poate executa prin prezentarea de catre acesta, in original, a unui document eliberat de serviciul arme al politiei competente teritorial, din care sa rezulta explicit că arma poate sau trebuie depusă la un armurier autorizat.

 

Pentru detalii contactați-ne