0725 666 875 contact@tacticalexpert.ro Aleea Nicorești 21, Timișoara

Tir pentru Sportivi si Civili

   

   

Nu fi victimă, nu deveni o statistică...

Devino un supraviețuitor !

  

Cu noi puteți învăța despre bazele mânuirii pistolului și puști, arta tragerii precise la țintă și tehnici de prim ajutor în situații de urgență.

  

Tragere cu Arma

Pentru practica cu arma poți alege oricare pachet disponibil pe care îl avem, sau dacă vrei ceva personalizat nu ezita și contactează-ne.

Și daca vrei sa ai pușca ta, atunci te ajutăm cu cursurile de instruirea teoretică și practică pe linie de arme și muniție și cursul de vânătoare, care la final îți permite sa-ți achiziționezi propria pușcă.

   

        

  

  

Curs de Prim Ajutor

De la împușcături accidentale și accidente de mașină până la răni la drumeții și accidente de construcții, acest curs vă oferă cunoștințele necesare pentru a ști cum să abordezi tehnici de prim ajutor pentru rănile care pun viața în pericol.

  

Ce vei învăța:

  • Cum se aplică corect un garou / turnichet
  • Cum să bandajezi corect o rană
  • Cum să utilizați corect pansamentele de presiune și bandaje
  • Cum să construiți și să utilizați corect un IFAK (Individual First-Aid Kit)

Vă aducem experiența experților noștri militari în rezervă, dobândită pe câmpul de luptă, precum și aici acasă, în tratarea de prim ajutor a pacienților cu traumatisme.

  

          

   

Dar cel mai important este sa practici. Aceasta îți va da încredere în tine și îți va îmbunătăți performanțele, astfel încât atunci când va trebui să mânuiești o armă, o vei face în condiții de siguranță și cu rezultate optime.

  

Așa că Practica, Practică... și da, Practică din nou !